Concret, ce facem pentru tine
Achiziționăm domeniu și activăm serviciile de hosting. Îți construim site-ul de prezentare sau magazinul online. Te promovăm. Îți oferim servicii complete de marketing online.

Site-uri de Prezentare

Creare site de prezentare interactiv, în general pe platforma WordPress sau HTML5, personalizat business-ului tău. Structură mobile responsive.

Magazine online

Realizare magazin online interactiv cu un design atractiv, adaptat pentru toate dispozitivele, securizat, optimizat, dedicat administrării complete a conținutului și a utilizatorilor.

Despre noi & Servicii

Website-urile sunt adevarate instrumente de marketing prin care companiile isi pot prezenta produsele si serviciile oferite. Prin intermediul site-ului sau magazinului online puteti tine legatura cu clientii, le puteti prezenta noutatile, puteti detalia serviciile si produsele pe care le oferiti, si puteti castiga noi clienti.

In acest sens ne propunem sa livram proiecte de inalta calitate!

  • Experienta
  • Solutii si implementare
  • Suport tehnic
Creare Logo
Identitate Corporate
Design Web
Creare Content
Promovare
Soluții Web & Hosting

Ce îți recomandăm

identitate
corporate

Un logo bine ales și identitatea conținutului grafic reprezintă cartea de vizită a unei afaceri. Astfel puteți crea o imagine purernică a brandului.

design
responsive

Design-ul sau tema grafică aleasă trebuie să afișeze grafica și informațiile corect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat website-ul.

strategii de
marketing

Servicii de marketing online, adaptate stadiului afacerii tale. Stabilirea țintelor și elaborarea pachetelor de promovare conform cerințelor și bugetului tău.

Te ajutăm să înregistrezi domeniul dorit simplu și rapid. Ai cele mai mici prețuri la domenii.

Negociem periodic, găsim mereu soluții și obținem pentru tine cele mai bune prețuri și cele mai avantajoase oferte pentru înregistrarea de domenii. Mai mult poți alege din peste 300 de TLD-uri disponibile

Diferența dintre un web hosting normal și unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – și când apar, găsești mereu pe cineva capabil sa le rezolve rapid.  Totuși, suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu e suficient. Performanța serverelor poate fi îmbunătățită semnificativ prin implementarea de diverse configurații. Tocmai din acest motiv, testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune rezultate.

Nu ești mulțumit de actualul provider de găzduire? Oferim migrare gratuită. La noi beneficiezi de uptime fără întreruperi prin transferul serviciului de la un alt provider de găzduire.

Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor și vizitatorilor. Te va diferentia de un competitor necertificat, ceea ce duce la cresterea vanzarilor online.

Serverele noastre au implementata solutia de Backup profesional. Datele tale sunt in siguranta, datorita solutiei profesionale de backup incremental gratuit, zilnic sau saptamanal, in functie de pachetul de gazduire ales.

Outlook Express este unul dintre cei mai populari clienti de email.
CPanel ofera posibilitatea de configurare automata, astfel incat sa economisiti timp si sa evitati erorile de configurare.

1. Selectati „Mail Manager”
2. Selectati „Add/Remove Accounts”
3. Selectati „Outlook (Express) AutoConfig”
4. Salvati fisierul generat pe hard-disk-ul dvs.
5. Rulati fisierul salvat

Alternativ, puteti configura manual Outlook Express parcurgand pasii de mai jos:
1. Accesati Tools/Accounts
2. Selectati Add Mail
3. Display Name: Numele Dvs.
4. Email address: adresa completa de email (ex. cont@domeniuldvs.ro)
5. Incoming/outgoing: mail.domeniuldvs.ro
6. Account Name: completati cu numele contului, este recomandat sa folositi adresa de email pentru a evita confuzii ulterioare in gestionarea conturilor de email
7. Password: parola contului de email